Welkom

U vindt onze kerk in ons mooie Brabantse dorp Alphen. Van welke kant je Alphen ook nadert, onze kerktoren is al van veraf te zien.

Graag nodigen wij u uit voor een nadere kennismaking. Dat kan op verschillende manieren: door een bezoek te brengen aan onze kerk, deel te nemen aan een van de vieringen in onze kerk, door eens binnen te lopen in de Mariakapel of neem contact op met ons parochiesecretariaat (meer historie vindt u op de pagina Geschiedenis.

U bent van harte welkom!

Bent u geïnteresseerd in vrijwilligerswerk, ook dan horen/zien we u graag. Neem hiervoor contact op met de parochiekerncommissie (voorzitter.alphen@sint-jan-de-doper.nl).  

Alle vieringen in de Willibrorduskerk zijn te volgen via Kerkdienstgemist.nl  (alleen geluid). Er worden ook geregeld video-opnames gemaakt, deze zijn later te zien via de website van de parochie.

 

Adres en secretariaat

Raadhuisstraat 4

5131 AM Alphen

Het secretariaat is gelegen tussen de pastorie en de kerk.

 

Parochiekern Commissie

Naam Titel Contact
Coen Backx

Voorzitter

Communicatie commissie

voorzitter.alphen@sint-jan-de-doper.nl
Marianne Woestenberg Financiën kasbeheerder.alphen@sint-jan-de-doper.nl
Piet van Puijenbroek Gebouwen gebouwencommissie.alphen@sint-jan-de-doper.nl

Misintenties

Zie ook het tabblad LINK vieringen https://www.sint-jan-de-doper.nl/intenties  

De misintenties worden verzorgd door Ellen Vaarten.

U kunt ze schriftelijk opgeven door een envelop met de betreffende gegevens en €12,00 per intentie te deponeren in de bruine brievenbus van het secretariaat (deze bevindt zich in de muur naast de deur van het secretariaat)
of via e-mail: secretariaat.regio.alphen@live.nl en € 12,- overmaken op NL94 RABO 01023.03.487 t.n.v. R.K. Parochie Sint Jan de Doper, kern Alphen.

Graag voor maandag 10.00u., ze worden dan ook vermeld in Ons Weekblad.

Wilt u bij uw aanvraag ook een telefoonnummer opgeven, indien nodig kunnen wij dan contact met u opnemen. U kunt intenties opgeven voor alle vieringen, ook voor die in de andere kernen.