Familieviering in Chaam

Op zondag 15 november 2020 hebben we onze tweede familieviering in Chaam. Deze staat in het teken van Sint Maarten én onze vormelingen.

Wil je hier meer over weten? Neem dan even een kijkje op pagina over deze viering…

en is via livestream te volgen.

Door COVID-19 valt alles stil … toch?

Door COVID-19 valt veel stil, maar niet alles. De familievieringen gaan door. Zondag 15 november om 10:00 vindt de tweede familieviering plaats. Deze viering staat in het teken van Sint Martinus en de presentatie van de vormeling.

Door de Coronamaatregelen zal de tweede familieviering voor velen een online viering zijn via ons YouTube-kanaal. Maar toch kunnen we rondom Sint Martinus met elkaar verbonden zijn.

Sint Martinus of sint Maarten?

In onze streken kennen we Sint Martinus van Tours als Sint Maarten. In de viering staan we stil bij de roeping van Sint Martinus. Wat gebeurde er wanneer hij als Romeinse soldaat op weg is naar Amiens in Frankrijk? Het is heel koud. Bij de poort van de stad komt hij een bedelaar tegen die om geld vraagt. En dan… Ja, dat hoor je op 15 november! 

(illustratie van Nicola Hendrickx)

Om alvast te kijken wie Sint Martinus was of je voor te bereiden op de viering, kun je op de onderstaande links klikken. Veel plezier met het kijken, lezen en kleuren.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy.
Ik Accepteer
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy.
Ik Accepteer

Groep 3 Sint Maarten kleurplaat 

Groep 7

Groep 4

Groep 4