Op woensdag 21 september organiseren wij een wandeling vanaf de Sint Salvator kapel van Nijhoven, tegenover Nijhoven 2, Baarle-Nassau.

We starten deze wandeling om 17.00 uur bij de kapel en de wandeling zal ongeveer een uur duren. De wandeling zal deels door de velden gaan, goede wandelschoenen zijn aanbevolen. We verwachten rond 18.00 uur weer bij de kapel te zijn.

Deze wandeling wordt georganiseerd in het kader van de vredesweek en omdat samen eten vaak verbindt, bieden wij u na de wandeling een kop soep aan. Daarna wonen we gezamenlijk de viering van 19.00 uur bij in de st. Salvator kapel van Nijhoven. Deze oecumenische Woord en Gebed viering zal worden voorgegaan door Stefan Lange en Sara Dondorp.

Als u niet mee kunt wandelen bent u vanaf 18.00 uur welkom voor een kop soep en om de dienst bij te wonen. Bij slecht weer vindt de maaltijd plaats in de schuur bij de familie Jacobs, Nijhoven 2 Baarle-Nassau.

Wij hopen dat er in deze roerige tijden door velen even wordt stilgestaan bij het feit dat vrede een groot goed, maar geen vanzelfsprekendheid is.

Graag tot ziens op 21 september,

Werkgroep Oecumene: diaken Stefan Lange, dominee Sara Dondorp, Diaken Joop Smies, Piet Dirven en Carin Huijben

Oecumenische Vredeswandeling

Woensdagavond 21 september 2022

17.00 uur wandeling vanaf Sint Salvatorkapel, Nijhoven 2 Baarle-Nassau

18.00 uur gezamenlijke soepmaaltijd

19.00 uur Woord- en Gebedsviering in de Sint Salvatorkapel