SAVE DE DATES!

NIEUWE INITIATIEVEN BERNARDUSOCTAAF

In de nieuwsbrief van onze Sint Jan de Doperparochie las u al over het jaarlijkse Bernardusoctaaf van 20 t/m 27 augustus in Ulicoten. Er zijn ook weer devotionalia te koop.

Nieuw is op woensdagmiddag 24 augustus om 14.00 uur een presentatie over de patroon van onze parochiekern Ulicoten, de H. Bernardus, die gehouden zal worden door Antoon van Tuijl van Heemkundekring Amalia van Solms. Na afloop is er koffie en thee voor alle aanwezigen om elkaar te ontmoeten en gezellig na te praten. Iedereen is van harte welkom!

En op vrijdagavond 26 augustus om 19.00 uur organiseren we i.s.m. het Sint Bernarduskoor uit Ulicoten een benefietconcert voor Oekraïne dat geopend zal worden door onze burgemeester Marion de Hoon-Veelenturf.

De toegang tot de Bernarduskerk in Ulicoten is gratis, maar via de collecte kunt u een bijdrage geven voor Oekraïne.

Zet de datum in uw agenda, want het belooft een zeer afwisselend en bijzonder concert te worden. O.a. treden voor u op: Brassband Ulicoten o.l.v. Jeroen Corneillie, Sint Bernarduskoor Ulicoten, St. Ceciliakoor Baarle-Nassau, beide o.l.v. Danny Pals, organisten Olga de Kort en Jan Klerkx (tevens accordeonist), solisten Olga Prosolenko (afkomstig uit Oekraïne), Juliette Moeyersoms-Smit, Christoph Alferink en Jacqueline van der Kaa-Swolfs, solo en duo’s, Lier-ensemble Breda, Gospel/popkoor All4You o.l.v. Jan Marie Wouters.

Voor iedereen is er ook gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie/thee. Kortom: Noteer de datum en kom luisteren naar al deze enthousiaste muzikanten, zangers en zangeressen en geniet nog eens van de mooie akoestiek in onze Bernarduskerk te Ulicoten aan de Dorpsstraat 44.

Namens werkgroep Bernardus Ulicoten, Jacqueline van der Kaa.